flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію роботи суду під час виборчого процесу 25 жовтня 2020 року

21 жовтня 2020, 11:58

НАКАЗ

 

від 20 жовтня 2020 року             м. Бершадь                                        № 71-од

                       

Про організацію роботи суду

під час виборчого процесу

25 жовтня 2020 року

 

         З метою забезпечення належної організації роботи суду під час виборчого процесу 25 жовтня 2020 року та для своєчасного прийняття та розгляду позовних заяв, поданих в порядку визначеному статтями 273-278 Кодексу адміністративного  судочинства України,-

 

Н А К А З У Ю:

 

  1. Призначити відповідальною особою за організацію роботи апарату суду під час виборчого процесу керівника апарату суду Прокопець Валентину Михайлівну.

2.Призначити консультанта суду Чернявську Олену Вікторівну відповідальною особою за направлення до Сьомого апеляційного адміністративного суду повідомлень про надходження позовних заяв та апеляційних скарг зі спорів виборчої категорії;

2.1. У разі  оскарження рішень Бершадського районного суду Вінницької області за наслідками розгляду справ, визначених статтями 273-277 Кодексу адміністративного судочинства, консультанту суду Чернявській О.В. здійснювати невідкладну доставку даних справ до Сьомого апеляційного адміністративного суду.

  1. Затвердити графік чергування суддів та працівників апарату суду у вихідні дні 24-25 жовтня 2020 року ( додається).
  2. Судовому розпоряднику         Бершадського      районного суду Гончар С.С.  забезпечити належний стан пропускного режиму в приміщення суду та безпечне перебування в суді учасників судового процессу.
  3. Керівнику апарату суду Прокопець В.М.:

5.1. В разі необхідності внести в КП «Д-3» до табелю виходу суддів на роботу, 24-25 жовтня  2020 року, як робочі дні, для розподілу судових справ, які за законом мають розглядатися у строки визначені відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України.

5.2. Довести даний наказ до відома суддів, працівників апарату суду та працівників Служби судової охорони.

  1. 6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова суду                                                                                 Губко В.І.