flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Профспілкове життя

12 липня 2013, 16:47

РЕАЛЬНА ТУРБОТА

   З 2004 року при Територіальному управлінні державної судової адміністрації  України у Вінницькій області успішно функціонує первинна профспілкова організація працівників судових органів «Соціальний прогрес».

   Профспілка « Соціальний прогрес» діє і в Бершадському районному суді. На даний час нараховується 26 членів профспілки – працівників апарату суду.

   Профспілка дбає про інтереси її членів , надає матеріальну допомогу, організовує екскурсійні поїздки по визначним місцям України , організовує привітання до свят, компенсує частину вартості дитячих путівок до дитячих оздоровчих закладів ( 50 % від вартості путівки.)

   Про заходи , які проводилися та організовувалися профспілкою протягом часу її існування  було доведено до відома  членів профспілки за допомогою листів  та безпосереднього спілкування  з самими членами « Соціального прогресу».

   Кожен член профспілки має можливість  у будь- який час звернутися зі своїми проблемами, проханнями та пропозиціями до профорганізатора суду або до менеджера із соціальної роботи територіального управління.

  В обов»язковому порядку  надається  матеріальна допомога усім , хто її потребує ( першочергово допомога з наступних причин: втратою близьких , хворобою, народженням дитини), за бажанням спілчани можуть отримувати курсівки для проходження медичного обстеження  у санаторії Військово – повітряних сил (така курсівка коштувала  в 2012 році - 390 грн., членам професійної спілки надається безкоштовно).

    Члени профспілки суду отримали задоволення від поїздок на гірськолижний курорт « Буковель», у  січні – лютому  2013 року. Три доби відпочинку коштували для них лише 460 гривень з яких 300 гривень компенсовано за рахунок профспілки.

У липні- серпні  2012 року працівники суду та члени їх сімей мали можливість відпочити та оздоровитись  на базі відпочинку « Регіна»  в Затоці.

  Тричі на рік за рахунок профспілки організовувались поїздки на речовий ринок м. Хмельницького.

Під час новорічних свят для дітей членів профспілки безкоштовно  надавались  квитки до музично – драматичного театру ім. Садовського  на мюзикл « Попелюшка» .

  Традиційно профспілка вітає своїх спілчан до Новорічних свят, чоловіків до Дня Захисника Вітчизни та жінок  з Днем 8 Березня .

  На сьогоднішній день багато хто зневірився у діяльності профспілок , але  спілка « Соціальний  прогрес» - реальний приклад турботи та підтримки .

 

Вікторія Тупиця, профорганізатор Бершадського районного суду